Haberler“Çocuklarımızın Sesi, Geleceğin Nefesi”

11/11/2019by Mim Sanat0

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan “Geleceğe nefes, 11 Milyon Fidan Dikim” etkinliğine Mim Sanat Derneği olarak biz de katıldık. “Milli Ağaçlandırma Günü” ilan edilen 11.11.2019 Pazartesi günü Çekmeköy’de Alemdağ mahallesi Orman Ağaçlandırma Sahası’nda saat 11:11’de başlayan etkinliğe...

etkinliğine Mim Sanat Derneği olarak biz de katıldık.

“Milli Ağaçlandırma Günü” ilan edilen 11.11.2019 Pazartesi günü Çekmeköy’de Alemdağ mahallesi Orman Ağaçlandırma Sahası’nda saat 11:11’de başlayan etkinliğe Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ile birlikte öğrencilerimiz, velilerimiz, yöneticilerimiz ve destekçilerimizin katılımıyla, “Çocuklarımızın Sesi, Geleceğin Nefesi Olun” sloganıyla “Ses Ormanı”mız için fidan diktik.