Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/mimsanatdernorg/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Müzik eğitim binamız tamamlandı – Mim Sanat Derneği

DuyurularEtkinliklerHaberlerMüzik eğitim binamız tamamlandı

16/12/2017by Mim Sanat0

Mim Sanat Derneği S.E.S Projesi kapsamında, müzik ve görsel sanatlar eğitimlerimiz düzenli olarak tam konsantrasyon devam ediyor. Farklı sosyal çevrelerden olan çocuklarımız sanat atmosferi içinde öğretmenleriyle birlikte, kendi branşlarında hızla ve özümseyerek ilerliyorlar. Doğa ile içiçe ve stressiz bir öğrenme ortamında çalışmalarına devam ediyor, yepyeni arkadaşlıklar kuruyor ve sanat çatısı altında paylaşmanın tadına varıyorlar. Çalışmalarımız hepimiz için eşsiz deneyimlerle devam ediyor.

2017’yi güzel gelişmelerle tamamlıyoruz. Arka bahçede yapılmakta olan ‘Müzik Eğitim Binası’ tamamlandı. İç tasarımı yapıldı, demirbaş eşyaları alındı; avlusuna çocuklarımızla birlikte büyüyecek olan Çınar ağacı dikildi. Sınıfları ve seminer salonu ile kullanıma hazır hale geldi. Müzik gruplarımız eğitimlerini kendi alanlarında, yeni sınıflarında ve seminer salonunda yapmaya başladılar. Öğrencilerimizi yeni sınıflarının ilk gününde Çınar ağacının dallarında isimlerinin yer aldığı küçük madalyonlarla karşıladık. Bu küçük sürpriz karşısında onların duyduğu heyecan, bizler için büyük bir sürpriz oldu.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/mimsanatdernorg/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/mimsanatdernorg/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860