HaberlerPaydaşlar Toplantısı

18/04/2019by Mim Sanat0

18 Nisan Perşembe günü S.E.S Projesi paydaşlar toplantımızı gerçekleştirdik. Mim Sanat Derneği yönetim kurulu üyelerimiz ve eğitmenlerimizin katıldığı toplantıda, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve eşi Canan Dervişoğlu, Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Kenan Arslan ve geçmiş dönem müdiresi Şule Güngörün konuğumuz oldu. Toplantımızda, eğitimlerinin 2. yılını tamamlamak üzere olan çocuklarımızın kaydettiği gelişmeler ve eğitimlerimizin sürekliliği adına yapılması gerekenler hakkında konuştuk. Devlet koruması altında bulunan çocuklarımızın eğitimlerimize devamlılığının kritik nokta olarak değerlendirildiği toplantıda gelecek dönemlere yönelik fikir alışverişinde bulunduk.